Skånska Travsällskapet


Jägersro är Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Banan grundades 1907 av byggmästaren Christian Lauritz Müller – den 20 maj 1907 slogs portarna upp för den första tävlingsdagen. Mellan 1907 och 1913 anordnade Jägersro privat totalisator för medlemmar och den drevs av Föreningen till Skånska Hästavelns Höjande. Jägersro byggdes upp till en av Sveriges största tävlings– och träningsanläggningar för trav– och galopphästar.

2015 delades sällskapet upp i Skånska Travsällskapet och Skånska Fältrittklubben men trots delningen körs det fortfarande än idag både trav och galopptävlingar på Jägersro

På det närmare 60 ha stora markområdet öster om den nuvarande anläggningen påbörjas snart uppförandet av ett nytt Jägersro. Med målet att skapa ett ledande hästcenter i Europa anläggs bla en 1400 meter lång och unik travbana, publik byggnad, travskola, service-byggnad och ett naturområde.
Genom att vara medlem i sällskapet är du med och påverkar hur Jägersros framtid skall se ut och hur den skall formas.Medlemsansökan Skånska Travsällskapet

Tack för din ansökan! 

Medlemsavgift/kalenderår: 800 kr. Ungdom upp till 25 år 100 kr/kalenderår.

 

 

Ni kan även bli medlem genom att:

Ladda ner PDF-filen och fyll i. Sedan kan du maila den till mats.ahlkvist@jagersro.travsport.se alternativt skriva ut blanketten och skicka den till:

Skånska Travsällskapet
Medlemsansökan STS
Box 9506
200 39 MALMÖ

 

Ansökan till travsällskapet hittar du HÄR

Stadgar

Stadgar för travsällskapet hittar du HÄR

Årsredovisningar

Årsredovisning för 2022 hittar du HÄR

Årsredovisning för 2021 hittar du HÄR

Årsredovisning för 2020 hittar du HÄR

Årsredovisning för 2019 hittar du HÄR

Årsredovisning för 2018 hittar du HÄR

Årsredovisning för 2017 hittar du HÄR