Skånes Ponnytravklubb

Vi är en av Sveriges största och mest aktiva ponnytravklubbar, välkommen till Jägersro där vi arrangerar flera heldagar per år!


Årsmöte 2022!

Söndagen den 13 februari kl 15.00 håller klubben sitt årsmöte. Både nya och gamla medlemmar är varmt välkomna, precis som förra året blir det ett digitalt möte. Anmäl dig till mötet genom att maila Anna Karin: annakarin.carlsson2013@gmail.com 

Nominera till SPTF Årets Häst

Snabbast, segerrikast eller mästerskapssegrare? Allt det plus lite till vägs samman när Svenska Ponnytravförbundet utser Årets Hästar, och som medlem i en ponnytravklubb har du möjlighet att nominera de ponnyer du tycker har utmärkt sig under året som gått. Skicka din nominering till Anna Karin: annakarin.carlsson2013@gmail.com - och du hittar kriterierna här.

Medlem 2022?

Som medlem är du med i våra poäng- och championligor och får hänga med på roliga aktiviteter som klubben ordnar. Medlemskap i SPTK gäller för alla familjemedlemmar som bor på samma adress, observera att avgiften höjdes till 400 kr per år från och med 2021. Du betalar via Swish eller bankgiro, läs mer här om hur du blir medlem

Sponsra klubben!

Varje år arrangeras 5 tävlingsdagar på Jägersro där klubben står för pokaler, segertäcken och andra priser till deltagarna, något som bara är möjligt tack vare våra generösa sponsorer. Vill du och ditt företag sponsra klubben? Läs mer om våra sponsorpaket här!

Värdecheckar från Börjes i kat A- och montélopp

I lopp utan prispremier (kat A- och montélopp) delas värdecheckar från Börjes Hästsport ut till alla placerade. Värdecheckarna motsvarar prispoängen och går till ponnyns tränare. Värdecheckarna kvitteras ut i prisutdelningen när resultatlistan för det aktuella loppet är klar, annars skickas de till tränaren efter tävlingsdagen.

Värdecheckarna gäller både i Börjes butiker (Malmö och Tingsryd) samt i webbshoppen!