Skånes Ponnytravklubb

Vi är en av Sveriges största och mest aktiva ponnytravklubbar, välkommen till Jägersro där vi arrangerar flera heldagar per år!


Köp klubbväst!

SPTK klubbväst

Vill du också ha en snygg SPTK-väst? Västen är svart och har klubbens logga broderad på ryggen. 
Pris: 600 kr. 
Kontakta Katarina Hall för mer info!

Medlem 2023

Som medlem är du med i våra poäng- och championligor och får hänga med på roliga aktiviteter som klubben ordnar. Medlemskap i SPTK gäller för alla familjemedlemmar som bor på samma adress, medlemsavgift 450 kr per år från och med 2023. Du betalar via Swish eller bankgiro, läs mer här om hur du blir medlem

Sponsra klubben!

Varje år arrangeras 5 tävlingsdagar på Jägersro där klubben står för pokaler, segertäcken och andra priser till deltagarna, något som bara är möjligt tack vare våra generösa sponsorer. Vill du och ditt företag sponsra klubben? Läs mer om våra sponsorpaket här!

Värdecheckar från Börjes i kat A- och montélopp

I lopp utan prispremier (kat A- och montélopp) delas värdecheckar från Börjes Hästsport ut till alla placerade. Värdecheckarna motsvarar prispoängen och går till ponnyns tränare. Värdecheckarna kvitteras ut i prisutdelningen när resultatlistan för det aktuella loppet är klar, annars skickas de till tränaren efter tävlingsdagen.

Värdecheckarna gäller både i Börjes butiker (Malmö och Tingsryd) samt i webbshoppen!