Medlemsinformation JBTF

JBTF hyr hela stall 2B inne på Jägersros stallbacke. Dessa stall/boxar används dagligen av våra medlemmar vid träning på Jägersro och hyrs ut till rabatterat pris till medlemmar under tävlingsdagar.


 Inför tävling ombesörjer föreningen att stallarna städas och boxarna som ska användas mockas ur, desinficeras och plomberas. Till vardags hjälps vi åt att hålla ordning i stallen och var och en mockar ur efter sin häst!

Nedan avgifter för medlemmar i JBTF:

  • Medlemsavgift JBTF: 350 kr/år.
  • Box vid träning: 1800 kr exkl. moms/år (max 2 hästar per träningstillfälle), faktureras kvartalsvis.
  • Box vid tävling: 250 kr exkl. moms/box (debiteras även om häst blivit struken), faktureras kvartalsvis.

JBTF är ansluten till B-tränarnas riksförbund (BTR) som är riksorganisationen för alla som äger, tränar och lever med travhäst.
Föreningen vill verka för att travsporten har en bred förankring i samhället och att sporten ska består av många aktiva för att sporten ska hävda sig på spelmarknaden och för att svensk travsport även fortsatt ska vara bland det främsta i världen.
BTR ser som sin främsta uppgift att arbeta för en bredd i travsporten genom att skapa möjligheter för många att bedriva en liten travverksamhet. www.btr.nu 

 

Läs om våra kollektiva försäkringar här: http://www.btr.nu/f%C3%B6rs%C3%A4kringar-35490053

 

Gå med i vår grupp på Facebook https://www.facebook.com/groups/1745636315676271

 

Ansök om medlemskap i Skånska travsällskapet här: https://www.jagersro.se/trav-och-lopp/foreningar/skanska-travsallskapet/

 

Stadgar JBTF.pdf