Andelshästar


 

           NY ANDELSHÄST HOS STALL LÖVGREN         

GLOBAL FIZZ

 

Aktionen i Frankrike gav fint resultat och Lövgren fick med sig hem en riktigt fin märr som nu äntligen får amerikanskt blod i stammen. Red Red Red som mamma har tidigare endast betäckts med franskt blod och det har inte blivit någon succé. Nu är det S.J´s Caviar som pappa vilket passar vår sport och träning i Sverige. Red Red Red vann Derbystoet och hennes bror Beau Mec vann Svenskt Travderby. En annan syster, Queen Cash har visat avelskraft med jättetalangen Pure Atlas och V75-bekantingarna Super Sarah samt Trumpie från Minervas enormt framgångsrika möderne.

Exteriört helt korrekt och var en av de finaste på auktionen. Jag tycker Global Fizz känns som en spännande häst inför 2024 säger Joakim Lövgren.

Hon kommer till Kämparp i Skurup i september då de går i gång med inkörningen med henne.   Global Fizz kommer säljas ut i 20 andelar där vi erbjuder ett All-Inklusive koncept. Priset för en andel inklusive moms är 28.000 kronor och då är allt betalt fram till den 1 januari 2024.

Låter detta intressant så hör av er till mig Stefan Paulsson eller till Joakim Lövgren så berättar vi gärna mer. Har du redan bestämt dig går det utmärkt att betala in till bankgiro 5177 – 8389. Märk din inbetalning med Global Fizz och ditt namn.

Varmt välkomna till Stall Lövgren.

Joakim Lövgren 070-88 44 798

Stefan Paulsson 0760-453276

 

Bild1.jpg