Andelsspel

Köp en andel i något av Jägersros andelssystem för GS75®, V75®, V86® och V64® via ATG® Tillsammans!


Från Boden i norr till Jägersro i söder, Åby i väst till Solvalla i öst har vi en härlig blandning av spelläggare – allt från välkända ansikten till totalt okända. En gemensam nämnare som vi gärna stoltserar med är att vi valt att satsa på kvalité före kvantitet. När man väljer en andel hos oss ska man veta att systemet är gjort med omtanke, kärlek och passion för sporten och spelet. Varje spelläggare lägger ner oerhört många timmar inför varje omgång och vi har bara under 2021 spelat in över 5,5 miljoner kronor till våra andelsköpare, det är starka papper.

Vi välkomnar alla att vara med oss. Det finns andelar för allas plånböcker, från 10 kronor och uppåt. Gå gärna in och kika på vad våra spelläggare håller på med på deras tillsammans-sida på Facebook. Där kommer att finnas lite tips & tankar inför spelen samt unika intervjuer. Länk till Facebooksidan hittar du längst ner på den här sidan.


Hur deltar jag i Jägersros andelsspel?
Till att börja med behöver du ett ATG-konto. Alla andelsköp görs via ditt ATG-konto på tillsammans.atg.se. Inloggningen till ATG Tillsammans är densamma som till ditt vanliga konto på ATG.se. Om du inte har ett konto kan du enkelt öppna ett genom att klicka på länken här nedanför.
Andelsspel.jpg
När du har öppnat ett ATG-konto och har dina inloggningsuppgifter redo blir du medlem i vårt lag genom att köpa en andel.

Köp din andel här!

Mitt lag har vunnit! Hur utbetalas vinsten?
Vinstutbetalning sker automatiskt till ditt ATG-konto.

Vad menas med systemstorlek?
Detta anger hur många andelar ett system består av. Om du köper en andel i ett system med exempelvis systemstorlek 10 så innebär det att du får 10 procent av eventuell vinst.

Kul att du valt att ta rygg på oss – nu kör vi!