Andelshästar

Bli delägare i Bugatti Miles och stöd Barncancerfonden!

- förena nöje med välgörenhet

Snygga hingsten Bugatti Miles är född i april 2016. Han är efter Ready Cash-sonen Djali Boko och Meaning Broline, en helsyster till E3- och Kungapokalsvinnaren Poet Broline. Mormor är Elitstoet Candelia.

Bugatti är en fantastiskt fin häst och förhoppningen är att han ska springa in en massa pengar till Barncancerfonden och ägarna. Per valde ut hästen redan innan den föddes eftersom far och mor är två av hans favorithästar som också dem valts ut som föl och sedan fostrats i den Nordströms andan.

Både föräldrarna visade tidigt talang. De startade och vann lopp som 2-åringar. Modern stoppades tyvärr av en hovskada men Djali Boko gick *1.11,6ak som 3-åring och *1.10,7ak som 4-åring. 2016 kom han tillbaka efter en knäoperation med 3 vinster i imponerande stil. Han har ärvt en otrolig kapacitet från sin fader Ready Cash och Djali verkar i sin tur nedärva samma inomboende kapacitet till sina avkommor. De äldsta avkommorna är nu 2 år och Per har kört in samtliga. Gemensamt för alla är att de är kloka och korrekta individer, precis som sin pappa.
Bugatti är inget undantag!

5% av försäljningssumman och 5% av prispengar skänks oavkortat till Barncancerfonden.

Bugatti Miles är uppdelad i 30 andelar á 8 800kr. Månadskostnaden ligger på 480kr/månad och andel t o m 31/8 2018, därefter bestäms månadskostnaden 0kr till 480kr, vid ett delägarmöte. Delägarmöten kommer hållas varje kvartal där man får chansen att förkovra sig inom travsporten.
Beloppen är exklusive moms.

Gå gärna in på www.pntraining.se för att köpa andelar!

Vid frågor kontakta Per Nordström på 0705-28 55 88 eller via mail: perrnordstrom@gmail.com