Bjud på våra sex heta auktioner till förmån för Mustaschkampen

Var med och bjud på levandefölavgifter hos topphingstar, en fantastisk upplevelse för kompisgänget eller en komplett tävlingssulky för russ.
Tack vare generösa gåvor till vår insamling till förmån för kampen mot Prostatacancer kan vi ha fem exklusiva auktioner där varenda krona går rakt till Mustaschkampen.


Hjälp oss att hjälpa, ett bra bud här går direkt till insamling och indirekt även till vår Travskola då de tre framgångsrikaste banorna i landet får en belöning av ATG.

Auktionerna pågår till tisdagen den 28:e november kl 12.

Ett föl efter Raja Mirchi?

Viking Kronos-sonen Raja Mirchi var en supertalang på tävlingsbanan. Han inledde sin tävlingskarriär som tvååring med fem segrar på sju starter med seger i bl a Svensk Uppfödningslöpning (Gr I) och fortsatte mycket starkt som treåring med segrar i Svenskt Travkriterium (Gr I) och Ulf Thoresens Minneslöp (Gr I).

Som fyraåring segrade han bland annat i Gran Premio Tino Triossi (Gr I). Som femåring segrade han i Svenskt Mästerskap (Gr II). 2013 segrade han i Prix Tenor de Baune(Gr II) på Vincennes. Samma år tävlade han i Prix d'Amérique liksom i Elitloppet. Han har hela tiden tävlat i hårdaste konkurrens.

Lägg ett bud på levande fölavgift (fryst sperma) för ett sto (exklusive bokning och veterinär). Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Reservationspris: 12 000 kr.

Högsta bud: 12 000 kr.

Ett föl efter Önas Prince

Önas Prince har från första början tillhört den yppersta eliten. Som 4-åring vann han Kungapokalen, Sprintermästaren och slutade tvåa i Derbyt. Han är dubbel finalist i Elitloppet och har givetvis vunnit i Gulddivisionen. Han har vunnit över kort, medel och långdistans.

En ultratalang med 59 procent segrar i tuffast tänkbara konkurrens.

Tränaren Per Nordström om sin stjärna:

” Önas Prince har segrat över alla distanser och från alla positioner. Han har fantastisk intelligens, reglerbarhet och vinnarskalle. En totalt komplett häst utan några direkta svagheter.”

Statistiken

2-åring      2 starter 1-0-0    35 700 kr

3-åring     11 starter 7-0-1    1 441 500 kr

4-åring     14 starter 12-1-0   6 880 000 kr

5-åring.     12 starter 4-0-3     1 316 757 kr

6-åring        7 starter 3-0-1    1 499 375 kr

Totalt: 46 starter 27-1-5     11 206 332 kr 

Lägg ett bud på levande fölavgift för ett sto (exklusive bokning och veterinär).  Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Reservationspris: 25 000 kr.

Högsta bud:

Ett föl efter Calle Crown

Hårdingen Calle Crown som efter en lysande unghästkarriär i Sverige fick Vincennes som hemmabana och stångades gång på gång mot de allra bästa. Vi såg honom i Åbergs, som dubbel tvåa i Copenhagen Cup, men framförallt på de franska banorna – och alltid med en stark avslutning. Han vann lopp på distanser från 1609 meter upp till 3000 meter. Nu har han avslutat sin karriär, avelsvärderades så sent som i början av november och du kan alltså lägga ett bud på en alldeles färsk hingst.

Lägg ett bud på levande fölavgift för ett sto (exklusive bokning och veterinär).  Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Reservationspris: 5 000 kr.

Högsta bud:

 

Tävla mot dina kompisar i ett travlopp

Var med om ett rafflande lopp med dina kompisar.

Den 2 april kan det bli du och dina kompisar som får köra ett lopp med travskolans hästar i tandemvagnar.

1 140 meter autostart, superhäftig upplevelse för 4 personer, i samband med kvällens travtävlingar.

Det här kan du bara inte missa

Entré och program ingår också.

Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Högsta bud: 10 000 kr

 

Tävlingssulky till russ eller stor häst

Lägg ett bud på en tävlingssulky Royal Puma till russ eller stor häst ( i valfri standardfärg). Du kan läsa mer om sulkyn här: https://www.royalsulky.se/produkt_detalj.php?ID=82&Cat_ID=9#prettyPhoto

Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Reservationspris: 16 000 kr.

Högsta bud: 16 000 kr

Vinprovning på Vinbar 17

Pembert & Co bidrar med presentkort – 4 platser på en av vårens vinprovningar på Vinbar 17. Du lägger ditt bud genom att skicka ett mejl till: sara.olsson@jagersro.travsport.se Vi uppdaterar sedan högsta budet på vår hemsida.

Högsta bud: 2000 kr

 

 

 

Publicerad fredag 17 november 2023.