Succén Haj Fajv kommer tillbaka 14:e december

Succén Haj Fajv kommer tillbaka

Onsdagen den 14:e december är det dags för Haj Fajv på Jägersro igen.

– Vi hade otroligt trevligt i lördags, så vi tar en omgång till innan jul, säger Kent Öhlander, vd på Jägersro.


Haj Fajv är ett hästägarkoncept där ägarna blir rejält bortskämda. Har du bara starthäst på Jägersro den 14:e december och anmäler ditt intresse kan du bli bjuden på ett delikat julbord med tillhörande öl och snaps. Dessutom får vinnaren ta med sig en vän, totalt blir det tio personer som blir rejält ”VIP–ade” i samband med de högklassiga tävlingarna den kvällen (Breeders Crown, STL–försök och ytterligare fyra lopp med 50 000 kronor eller mer i förstapris).

Första gången Jägersro gjorde Haj Fajv med ägarna var i samband med Svensk Uppfödningslöpning i lördags. Och vinnarna var lyriska efteråt, här är två kommentarer:

”Vi vill berömma och tacka för ert upplägg med Haj Fajv. Vi fick en vara med om en riktigt fin travdag med god mat o dryck och ett jättefint mottagande.”

”Tack för en helt underbar lördag på Jägersro, 5 stjärnor på allt”.

– Det känns så bra att vi kan bjuda på något extra, fortsätter Öhlander.

Och skulle någon av de fem vinnarna av Haj Fajv ha en häst som vinner står det direkt en flaska ”skumpa” på bordet för att fira segern.

Fotnot: Startanmälan senast torsdag 8 december kl. 09:00. Hästar i utländsk träning senast kl.09:00 vardag före startanmälan.

imageljn4.png

Publicerad onsdag 23 november 2022.