Missa inte Haj Fajv

Haj Fajv.

Ett sätt att uttrycka framgång.

Men det är också namnet på Jägersros nya satsning på hästägare. I samband med Svensk Uppfödningslöpning och STL–tävlingarna den 19:e november har Haj Fajv premiär.


– Det är verkligen att satsning med ”extra allt”, ett koncept som riktar sig till hästägarna, berättar Jägersros vd Kent Öhlander.

Reglerna är enkla.

  1. Se till att den häst du äger eller är delägare i startar den 19:e november.
  2. Anmäl att du vill vara med i Haj Fajv till info@jagersro.se. Du ska skriva in hästens namn samt vilket år som Jägersro grundades i ämnesraden. Men det är snabba ryck, startlistan ligger klar på söndagskvällen den 13:e november och senast kl 24 den 14:e november måste vi ha din anmälan.
  3. Tisdagen den 15:e november drar vi fem vinnare direkt på Facebook; Haj Fajv Lajv.

Blir du en av de fem lyckliga vinnare blir du rikligt belönad.

Du får ta med dig EN vän och ni bjuds på en tvårättersmeny komponerad av stjärnkocken Daniel Pembert. Vinet till maten är speciellt utvalt av sommelieren Patrik Grahn. Ni sitter på de bästa platserna i restaurangen tillsammans med de andra vinnarna, får en egen värd och skulle din häst vinna firar vi givetvis med champagne. Vinnarna får dessutom en månads digital prenumeration av Travronden.

Så se till att din häst blir anmäld till den 19:e november, anmäl dig till Haj Fajv så kan du som hästägare få njuta av en tävlingsdag med ”extra allt”.

Haj Fajv.

Publicerad måndag 7 november 2022.