Per Nordström: Kampen mot cancer är en stor och viktig sak

Per Nordström är en av Jägersros ledande tränare med ett sagolikt 2021. Nu går han först också i Mustaschkampen och lovar direkt:

– Jag skänker en procent av de mina hästar springer in under Jägersros V75–dag den 20:e november. Sen hoppas jag att mina kollegor på Jägersro gör samma sak.


Och då ska ni veta att Per har både Sommerbrise och Julia Sisu till start i Svensk Uppfödningslöpning där förstapriset är 1,4 miljoner.

– Kampen mot prostatacancer är en stor och viktig sak, vi måste alla försöka hjälpa till. Jag vet att min hemmabana Jägersro har en rad projekt på gång för att samla in pengar under november. Så jag hoppas verkligen att alla hänger med.

Cancer skördar tusentals liv i Sverige varje år och de flesta känner någon som drabbats. Under november månad är Jägersro med i Mustaschkampen för att bekämpa prostatacancer som är Sveriges vanligaste cancerform. Tillsammans med publik, aktiva och alla som är engagerade i och omkring travet är vårt mål att få hela Trav-Sverige att sluta upp och gemensamt tackla cancern.

Lördagen den 20:e november kommer att bli en viktig dag för insamlingen och kommande vecka kommer vi att presentera ytterligare projekt för att kunna stötta kampen mot cancer.

Redan nu kan du lämna ditt bidrag här:

https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/jagersros-travbana/give-donation/start

Publicerad fredag 12 november 2021.