Dubbelt Jägersro i helgens V75-finaler!

Red Mile Brodde – Jörgen Sjunnesson/Ola Karlsson
Dragster – Erik Adielsson/Roger Malmqvist
Där har ni lördagens två vinnare från Jägersro när det avverkades V75-finaler på Solvalla.


Först ut var Red Mile Brodde som skrällde för Jörgen Sjunnesson till 53 gånger pengarna. Efter en resa i rygg på ledande storfavoriten Global Agreement kom luckan som på beställning tvåhundra meter kvar. Red Mile Brodde tackade för det genom att avsluta sylvasst och besegra storfavoriten precis på mållinjen. Segertiden i denna klass II-final blev 1.12,8/2140a, tränar gör alltså Ola Karlsson och sköter gör Lova Levin.
– Det här var fantastiskt skoj. När vi fick hästen jobbade han väldigt bra i början men underpresterade i lopp. Ägarna har haft tålamod. Jag har aldrig vunnit en final tidigare. Det smäller jäkligt högt, sa Ola Karlsson efter att ha tagit sin första seger i en V75-final.
Äger gör Pallexperten i Malmö.

Därefter var det Dragster som fällde en favorit modell större och nu var det Seismic Wave som fick sträcka vapen i en silverfinal. Och snacka om en femstjärnig insats då Dragster drog tåget själv i tredjespår sista sjuhundra metrarna för att sedan kriga hela vägen hem. Tränaren Roger Malmqvist har satt hästen i ett strålande skick när nu den andra raka segern i V75 bärgades. I sulkyn satt alltså Erik Adielsson och sköter gör Erika Karlsson.
Äger gör Åström BM konsult AB, m fl (Roger Malmqvist).

IMG_4549.png

Publicerad söndag 29 november 2020.