Summer Meeting tar en paus 2021 – planeringen för 2022 har startat

Summer Meeting, publik– och tävlingssuccén, laddar redan nu för 2022. Säsongen 2021 blir inte lik någon annan och Summer Meeting tar helt enkelt en paus i sommar.


– Summer Meeting uppmanar till resor och bygger på publika arrangemang och tävlingar. Vi kan inte, i dessa tider, medverka till något sådant utan följer givetvis de råd och restriktioner som ligger, säger Mats Ahlkvist, sportchef på Jägersro.

Summer Meeting blev en succé direkt när det drog igång för några år sedan. Det är ett samarbete mellan Charlottenlund, Jägersro, Halmstad, Åby och Bjerke som bygger på publika arrangemang, tävlingar och event för åskådare samt resor mellan länderna med serielopp och finaler på de olika banorna.

– Även om det är en populär serie både bland de aktiva och vår publik så är det inte rätt tid för det nu, säger Ahlkvist.

Det betyder att Summer Meeting tar en paus under 2021, men redan börjar de fem banornas sportchefer planera för en storslagen comeback 2022.

Det finns dock en liten, liten passus; skulle pandemisituationen i världen dramatiskt förbättras kan Summer Meeting komma tillbaka i någon form redan under sommaren.

Publicerad måndag 14 december 2020.