Vuxenkurser

Travsporten är en av få sporter som du kan börja med i vuxen ålder – genom att tillgodogöra dig rutiner och erfarenheter utvecklas du till att en dag kunna tävla. Vi på Jägersro Travskola ger dig redskapen du behöver för att ta klivet in i vår värld. Kurserna formas efter deltagarnas kunskapsnivå och följer Svensk Travsports kursplaner.

För vuxna och ungdomar erbjuder vi Kampanj/Prova-på-kurs och terminskurser i steg 1, 2 och 3. Vi har även licensutbildningar för dig som vill bli en aktiv kusk, montéryttare eller travtränare. Hos oss ingår kursmaterial, lån av hjälm och säkerhetsutrustning. Medtag egna slitstarka kläder, handskar och skor (gärna med stålhätta).

Vid sjukdom eller förhinder meddela er kursledare. Ogiltig frånvaro debiteras.

 


Viktigt! Läs detta innan ni anmäler.
Avbokningsregler för samtliga kurser på Jägersro travskola vid köp via webbshoppen:
 1. Anmälan är bindande för kursbokaren/deltagaren så snart bokningen/betalningen är genomförd.
 2. Vid förhinder kan så kallad igenkörning ske i mån av plats. Se separata regler nedan.
 3. Jägersro travskola har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.
 4. Inga återköp accepteras, vid uppvisande av giltigt läkarintyg erhåller man tillgodokvitto som är giltigt 1 år för Jägersro travskolas kursutbud.
 5. Samtycke till fotografering och filmning. Samtycke innebär att bilder och filmer kan publiceras på deltagare på internet och i trycksaker för att användas i informations- och utbildningsmaterial om, samt marknadsföringsmaterial av, travsporten och/eller travskoleverksamheten under obestämd tid.
 6. Jag accepterar eventuella justeringar av kursdagar under kursens gång.
Regler för igenkörning och avbokning
 • För att få köra igen icke utnyttjat kurstillfälle ska du meddela oss din avbokning senast 24 timmar innan kurstillfället. Om du skulle missa tidsgränsen för avbokning är vi, för hästarnas skull, glada om du ändå meddelar oss så att vi kan planera hästarnas gångtider på bästa sätt.
 • Avbokad lektion ska köras igen under samma termin.
 • Avbokar man sin igenkörningstid, eller uteblir från sin bokade igenkörningstid, är igenkörningen förbrukad.
 • Av säkerhetsskäl och försäkringar är det inte tillåtet att sätta in ersättare.
 • Teorilektion kan ej tas igen.
Kontaktperson: Anna Rogell
040-671 82 77