Aktiviteter med hästar

På Jägersro Travskola kan vi erbjuda en mängd olika arrangemang och aktiviteter, skräddarsydda efter era önskemål. Den mest populära är Tandemkörning, som kan ordnas för en eller flera deltagare. Vi har möjlighet att köra med flera ekipage samtidigt på Sveriges sydligaste travbana, Jägersro. Det finns också möjlighet att deltagarna tävlar mot varandra, antingen i lag eller en-mot-en i stafettkörning med våra smidiga ponnyer.

Företagsaktivitet

Vi skräddarsyr en hästupplevelse för ditt företag. Ponnykörningen hålls på Jägersros körplan eller travbana, där ni uppdelade i lag tävlar mot varandra på tid. Våra duktiga instruktörer är med och ser till att upplevelsen blir både rolig och minnesvärd. Ni är försäkrade under eventet.
Våra event är alkoholfria – ingen alkohol får förtäras i eller vid travskolans stall. Alla personer som deltar i eventet måste vara nyktra.
I anslutning till er företagskörning vid tävlingsdagar, rekommenderar vi att ni bokar bord på Jägersros restaurang.

Praktisk information
Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 9 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på parkeringen. Ni behöver endast tänka på att klä er efter väder och med oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annat nödvändigt står vi för.
Kontaka Anna Rogell för mer information, prisförslag och bokning.

Så bokar du endast hästaktivitet:
Kontakta Anna Rogell anna.rogell@jagersro.travsport.se
Betalning måste ske senast 5 vardagar innan eventet.

Tandemkörning

Prova att köra stor häst på Jägersros travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra med några av Sveriges främsta kuskprofiler: Joakim Lövgren, Conrad Lugauaer och Adrian Kolgjini för att nämna några.

Praktisk information
Vi ses i vårt stall. Sedan kör vi tillsammans ut på banan och värmer upp i två bakvarv innan vi slutligen vänder upp och kör ett 1 140 meters-lopp med upploppsspeed. En fartfylld och garanterat rolig upplevelse! Du tar med dig kläder efter väder och ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.
Priset är 1 500 kronor inklusive kusk, moms och försäkring.

Vi erbjuder tandemkörningar främst på tisdagar eller onsdagar klockan 16.00. Tandemkörningen allt som allt tar cirka 1-1,5 timme. Möjlighet att köra under V75 tävlingarna finns mot en extra avgift. Vill du köra en annan tidpunkt eller dag? Hör av dig för andra önskemål.

BOKA TANDEMSULKYKÖRNING – GÅ VIDARE HÄR

En fartupplevelse i hästväg

Prova att köra stor häst på Jägersros travbana. Bokar du tandemsulkykörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra samtidigt som några av Sveriges främsta kuskprofiler.

Vi erbjuder följande tandemkörningar:
Tandemkörning V75-dagar: 1 500kr inklusive moms samt inträde för hela sällskapet (max 10 pers.)
Tandemkörning övriga tävlingsdagar (tisdag eller onsdagar i första hand): 1 200kr ink moms samt inträde för hela sällskapet (max 10 pers.)
Tandemkörning leda defileringen till ett lopp: 595 kr ink. moms.

Viktigt!
Boka in ditt tandemevent i god tid tillsammans med Anna Rogell på anna.rogell@jagersro.travsport.se. Inga återköp accepteras (gäller ej giltigt sjukintyg).

Praktisk information
Vi möts i Travskolans stall vilket innebär stall nr 9 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på parkeringen. Du tar bara med dig ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.

Att ha i åtanke
Evenemanget är populärt och kan ha längre väntetider under vår och sommar.Vi har inga tandemevent under Juli månad pga hästarna är på sommarbete.

Övriga frågor, kontakta Anna Rogell anna.rogell@jagersro.travsport.se

BARNKALAS

Först har barnen en rolig körstund anpassad till tidigare hästvana tillsammans med våra ledare på vår körplan. Efter körning och pyssel med hästarna fikar ni eller äter lunch som ni själva tagit med er i våra lokaler eller utomhus om vädret tillåter. Det finns grill med tillbehör om man vill låna.

Priset är inklusive moms och försäkring:

Pris: 250:- per deltagare /minst 9 barn

Hästaktiviteten pågår ca 1,5 timmar, därefter fikar ni.

Praktisk information: Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 9 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på parkeringen närmast ”Stallentrén” och gå in via den. Ni behöver endast klä er efter väderlek och ha på er oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.
Frågor och bokningar till
anna.rogell@jagersro.travsport.se

Möhippa och svensexa

Möhippa och svensexa erbjuder vi i första hand under helgen. Varaktigheten för eventen skiljer sig något från ca 1,5-2 timmar beroende på upplägg. Naturligtvis kan andra dagar vara aktuella. Alla våra event är helt alkoholfria, ingen alkohol får förtäras i eller vid travskolans stall. Alla personer som deltar i eventet måste vara nyktra.
Stafettkörning: en klurig konbana på vår körplan, där ni på tid tävlar mot varandra. Våra duktiga instruktörer är hela tiden med och ser till att upplevelsen blir både annorlunda, rolig och minnesvärd.

Pris 600:- /person inkl. moms och försäkring.
Minst antal: 5 personer.
Är eventet bokat i samband med en konferens eller liknande på restaurangen, eller om gruppen är minst 15 personer så kostar det 550kr/person.

Tandemkörning i grupp
En lättare variant av vår populära tandemkörning. Vi kan köra fler ekipage åt gången och alla får prova köra 3 bakvarv per person. Vi ökar på lite en raksträcka så att du får prova på riktiga hästkrafter
Pris: 600kr/person inkl. moms och försäkring.
Max antal: 20 personer.

Praktisk information
Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 9 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på parkeringen. Ni behöver endast tänka på att klä er efter rådande väder och ha oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.

Så bokar du
Kontakta Anna Rogell anna.rogell@jagersro.travsport.se
Betalning måste ske senast 5 vardagar innan eventet.