Travskolan

Käpphästhoppning på Jägersro 18 maj 2019.

Första start: kl. 11.00
Tävlingen sker på blandad grus- och gräsbana på området. Sekretariatet vid hoppbanan öppnar 20 minuter innan första start. Efteranmälan sker vid sekretariatet i mån av plats.

Höjd
Klass 2
Födda 09 eller senare: 30-40 cm
Födda 08 eller tidigare: 40-50 cm

Klass 1
Födda 09 eller senare: 40-50 cm
Födda 08 eller tidigare: 50-60 cm

Alla ekipage hoppar en grundomgång där de felfria kommer till omhoppning. Höjden på hindren höjs och banan hoppas igen. Snabbaste tid och minst fel vinner.
Anmälan till anna.rogell@jagersro.travsport.se senast den 15 maj.

Regler:
Käpphästen måste ridas genom hela ritten. Hoppas hinder från fel håll eller ordning är ekipaget diskvalificerat. Vägran ger 2 fel. Rivning ger 4 fel. Efter tre vägringar diskvalificeras ekipaget.

De deltagande ekipagen samlar poäng i båda klasserna och de 15 med mest poäng efter deltävlingarna 18 maj och 30 maj tävlar i en final under Derbyhelgen där segraren vinner en läsplatta.

Poäng:
1:a 12p, 2:a 10p, 3:a 8p, 4:a 6p, 5:a 4p, 6:a 2p, övriga 1p.
Under tävlingen är det positiva och uppmuntrande tillrop som gäller!

Välkommen!

Jägersro Travskola

Via travskolan kan du på ett enkelt sätt komma in i travsporten samt lära dig mer om hästar. Våra kurser och utbildningar kan ta dig en god bit på vägen som aktiv inom sporten, samtidigt som vi har fartfyllda, spännande aktiviteter för dig som vill få en hästnära upplevelse.
Vi erbjuder kurser för både barn och vuxna på olika kunskapsnivåer och håller till inne på Jägersros stallbacke i stall 9. Där har vi stort stall samt alla faciliteter för en trevlig tillvaro. I vår tjänst finns ponnyer och hästar som är väl anpassade för verksamheten samt erfaren personal och duktiga ledare.


Viktigt! Läs detta innan ni anmäler.
Avbokningsregler för samtliga kurser på Jägersro travskola vid köp via webbshoppen:
 1. Anmälan är bindande för kursbokaren/deltagaren så snart bokningen/betalningen är genomförd.
 2. Vid förhinder kan så kallad igenkörning ske i mån av plats. Se separata regler nedan.
 3. Jägersro travskola har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej.
 4. Inga återköp accepteras, vid uppvisande av giltigt läkarintyg erhåller man tillgodokvitto som är giltigt 1 år för Jägersro travskolas kursutbud.
 5. Samtycke till fotografering och filmning. Samtycke innebär att bilder och filmer kan publiceras på deltagare på internet och i trycksaker för att användas i informations- och utbildningsmaterial om, samt marknadsföringsmaterial av, travsporten och/eller travskoleverksamheten under obestämd tid.
 6. Jag accepterar eventuella justeringar av kursdagar under kursens gång.
Regler för igenkörning och avbokning
 • För att få köra igen icke utnyttjat kurstillfälle ska du meddela oss din avbokning senast 24 timmar innan kurstillfället. Om du skulle missa tidsgränsen för avbokning är vi, för hästarnas skull, glada om du ändå meddelar oss så att vi kan planera hästarnas gångtider på bästa sätt.
 • Avbokad lektion ska köras igen under samma termin.
 • Avbokar man sin igenkörningstid, eller uteblir från sin bokade igenkörningstid, är igenkörningen förbrukad.
 • Av säkerhetsskäl och försäkringar är det inte tillåtet att sätta in ersättare.
 • Teorilektion kan ej tas igen.
Kontaktperson: Anna Rogell
040-671 82 77