ons 6 mar 2019

V86

 • Spelformer:
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio,
 • V86,
 • Dagens Dubbel

V86

 • Spelformer:
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio,
 • V86,
 • Dagens Dubbel
Försnack

V86-funderingar!


V86-1
SPETS OCH DÖDENS, JAG LÅSER PÅ EN DUO!
1 Vis Dell´Olmo har ett perfekt läge och Wim Paal siktar mot att anföra varje meter av loppet, vilket han absolut kan lyckas med. Den som i första hand ska kunna utmana är 2 Cody som var klen senast, men desto bättre vid seger från dödens dessförinnan. Rapporten säger att han var sjuk senast, är åtgärdad och åter jobbar bra. Dessutom barfota runt om för första gången, vilket låter galet intressant. Jag nöjer mig med dessa båda, men för er som streckar vidare nämner jag 4 Brosa Am (två lopp i kroppen), 7 Quattro Töll (kapabel värre, bitvis van tuffare gäng och som dessutom kan öppna) samt 10 Ferry Boko som avslutade godkänt bakom Powderfinger senast. Kanske att jag saknade det riktiga bettet sista 100, men med tempo biter det bra.

V86-2

BRA CHANS IGEN FÖR RITCHIE ÅS, MEN INGEN SPIK!
7 Ritchie Ås blir hårt betrodd, vilket jag köper sett till några av hans senaste prestationer. Läget med ett springspår – dessutom med bara en häst på startvolten – kan innebära tidig ledning och då blir han åter svårslagen, tänk dock på att det handlar om DUBBLA tillägg. 1 Chieftain Takoda har enligt ML alldeles för lite pengar på kontot sett till sin kapacitet. 2 Coktail Chip agerade segt senast, men nu blir det barfota vilket lär ge en kick. 5 Fonda BOKO är gynnad av voltstart och eventuellt blir det norskt huvudlag ikväll. Jag streckar även 6 Herrera Boko som galopperade så sent som i söndags och blev då oplacerad, men fart finns.

V86-3
FINFIN SENAST OCH TOPPCHANS IGEN!
1 Taiga Woodland var senast tillbaka efter en tävlingsvila, men någon ringrost gick INTE att skönja. Pang till ledningen, tilläts dämpa en bit och sedan smått överlägset undan upploppet ner. Det finns snabba hästar utvändigt, men knappast tillräckligt för att kunna ta sig förbi och håller favoriten ihop travet och åter löper upp till sin fulla kapacitet är det en toppchans igen, sund spik!
Garderar man är det lilaledes startsnabbe 3 A Leth Life och 6 Romero som gäller i första hand. Nämner även 12 Vasco Zack D´Asti som varit hos Veijo ett tag och som jobbat 1.22 som snabbast framför långvagn, men man ligger lågt inför ikväll. Inte minst sett till utgångsläget.

V86-4
EN KVARTETT HÖJER SIG, MEN INGEN ÄR CHANSLÖS – HELTÄCK!
Två riktigt klena lopp inom V86 på Solvalla ikväll och här kommer det första av dessa. 4 Betting Rebel, 5 Jaguar Tooma, 10 Regent D´Inverne och 12 Appreciated är en kvartett som alla ska med på en mindre kupong, men bakom vimlar det av skrällbud. Jag tar med rubbet och hoppas på en knall!

V86-5
STRAFFSPARK FÖR SEVILLA?

13 Sevilla är svår att gå emot sett till att han har kapacitet för att egentligen tävla på lördagar. Eventuellt barfota bak ikväll, vilket vore ett plus men oavsett ska det vara goda möjligheter att han rundar till seger. 11 Everton är färsk i regi PU där han senast vann på ett övertygande sätt från ledningen. Annat läge ikväll, men likväl tidig på nytt. Jag har dock ett hetare motbud och detta i form av 1 Gaya Di Quattro som tagit tre segrar på fem försök från ledningen. Norberg selar ut en häst ikväll, Roger Malmqvist sitter upp i ett lopp och konstellationen känns spännande. Från ledningen blir jag inte förvånad om det håller runt om. Av övriga nämner jag springspårens 6 Comet Af Solnäs och 7 Kiss Forever H.C. (ska testas barfota) samt 9 Il Boscaiolo.

V86-6
ÅTER ÖPPET PÅ SOLVALLA, STRECKA PÅ…

Här gäller då det andra loppet med låg klass på Solvalla, dessutom ett amatörlopp… Jag skulle åter ha velat ta med hela bunten, men tvingas av kostnadsskäl kapa några och till slut åtta streck. 10 O.P.Q.C. får tipset och detta efter en positiv avslutning så sent som i onsdags. 12 Den Of Warlock är behandlad efter senast och rapporteras fin i jobb. 4 Living Dream är intressant på startvolten, inte minst om ledningen skulle nås. Vidare nämnr jag 5 Sister Morphine som hade sparat senast och nu barfota runt om. 8 Fred Cobra kan öppna bra trots spår två och Fernlund låter uppåt. Glöm inte heller 9 Bison Spiro som enligt AKR är 20 meter bättre om det går att köra barfota fram. Till slut konstaterar jag att Kevin Oscarsson ser 15 Mr Perfection som stallets bästa chans ikväll.

V86-7
MYCKET TALAR FÖR SEGER OCH JAG SPIKAR!

2 Frankie Brodde blir det mycket snack om ikväll och detta efter hans vassa upphämtning efter galopp senast. Jag hade 1.14/1900 meter och då såg det heller inte slutsålt ut i mål. Sköter han sig är det givetvis en toppchans och även om jag länge lockades av låga spelprocent bakom så blev det till slut en spik. 6 Amazing Dynamite och 10 Great King Wine blir betrodda bakom, men jag lyfter istället fram 3 Thunder Peak som det tuffaste motbudet. Under 1.10 sista 600 näst senast varpå det senast blev galopp under anfall runt sista sväng. Samtliga får dock svårt att besegra en felfri favorit.

V86-8

EN DUO HÖJER SIG, JAG KRYDDAR MED EN TREDJE!
6 Deep Pockets har inte startat på ett tag, men jobbar fint och även om han knappast håller någon toppform finns fart för seger. 9 Pomeroll Am har jag jagat ett tag. Senast blev det galopp då man testade bike och nu blir det vanlig sulky. Ny kusk i ÖK ska man ta med sig. Jag fyller på med en duon från bra läge, 2 Anddontsayitsover (laddas och körs i spets enligt KO) och som jhar tagit tre av sina fyra segrar just i den positionen. Samt 3 Copaca Banana som också har fin statistik från spets, men Rosenberg verkar tycka att han blir bekväm i spets och vill hellre se ett rygglopp.

Försnack