tis 14 jan 2020

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V64,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V64,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio
Försnack

V64-funderingar inför kvällen

JAG LITAR INTE FULLT UT PÅ FAVORITEN!
V64-1: 3 Global Takeover står normalt inför en perfekt uppgift då han är snabb ut och trivs i ledningen. Adrian är dessutom vass på att ”skicka” och visst blir han svårslagen i spets och om det inte kostar för mycket att komma dit. Men han har fått tuffa lopp på slutet (dödens x 2 där det senast handlade om V75 och Harran Boko i spets) och jag köper trots allt inte honom rakt av. Dessutom finns det bättre spik varför jag garderar denna favoriten. 7 Stella Newmen gick näst senast vasst efter galopp varpå hon senast kördes upp i vagn 700 kvar och så var den dagen förstörd. Nu gäller rätt distans och hon kan liksom favoriten öppna snabbt. 6 Gandhi Boko var klen senast, men har fart som räcker och i normal form ses han som ett tidigt segerbud.

GRYMT INTRYCK NÄST SENAST, TOPPCHANS HÄR!
V64-2: 4 Dario Sotto gillade jag verkligen intrycket på från näst senast. Styrdes då på från fjärde utvändigt 700 kvar, tog sig snabbt fram och vann enkelt. Senast blev det galopp direkt från start och detta sedan Ken Ecce varit lite för sugen att vara med i inledningen. Sett till vad han visade näst senast har jag svårt att se honom lägga ett lopp som detta varför spikförslaget är givet!
Om man garderar gäller 1 Run And Repeat som debuterar i ny regi, 5 Clean Cash som nu har ett lopp i kroppen, 6 Call The Shots som är snabb ut och möjligen 9 Silver Glen och 11 French Quick från bakspår. Men jag spikar alltså!

DAGSFORMEN ÄR DIFFUS OCH JAG GARDERAR!
V64-3: Hade 8 Burning Man startat med dokumenterad toppform vore det givet att spika. Men han var klen senast och har därefter inte startat på två månader. Jo, jag vet att Petri Puro alltid har väl förberett, men nämnda anledningar i kombination med ett trist utgångsläge gör att jag trots allt garderar. 1 Elof Palema (tre av sex med Dante) är snabb ut, men det troliga är att 4 Zio Tom Jet tidigt ställer en fråga om att få överta. Jag streckar även 2 Barolo D.K. som höll bra som trea senast och läget med ett andraspår är perfekt.

HINNER PANE VINO FRAM FRÅN BAKSPÅRET?
V64-4: En del hästar möttes senast (1,2,4) och då var 4 Takemon först i mål. Visade då prov på startsnabbhet och med ett lopp i kroppen lär formen vara kraftigt förbättrad. 9 Pane Vino borde kanske vara favorit sett till sin grundkapacitet och löper han upp till i närheten av sitt bästa är det en bra chans trots ett bakspår över kort distans. 2 Tadpole kan en del och har ett optimalt utgångsläge varpå 3 Yankee Sensation (knepig i stilen men bud om han skulle få det att funka) och 8 Zeeland Kronos (gav sig från ledningen efter att tempot hade varit ganska tufft senast) kompletterar.

JAG SÄGER ÅTERIGEN SYN OCH GARDERAR!
V64-5: 7 Confusion Tårs garderade jag senast och jag gör det igen. Sägas bör att hon har fått en hel del gratis på slutet, men nu gäller spår sju över kort distans med bil och det kan tveklöst strula på vägen. 1 Make More Cider har aldrig haft innerspår bakom bil, men har öppnat bra från andra spår och jag ser det inte som någon omöjlighet att JU svarar upp ledningen. Den som i första hand ska kunna ställa till det är 5 B.B.S. Solarsystem som senast spetsvann i fin stil och visade fortsatt form. 6 C.C.´S Easy Lady är liten som en ponny men springa kan hon. Besegrade favoriten näst senast och detta sedan denne galopperat 500 kvar varpå hon själv sent hittade loss från invändigt läge.

DUBBLA OMTAG PLUS ETT TILLÄGG!
V64-6: 10 Jimpeto Joy trodde jag personligen en hel del på inför V75 senast, men en tidig galopp spolierade alla hans chanser den gången. Den långa distansen är bara en fördel och han ska ses som ett tidigt segerbud här. En annan som jag lyfte fram i den senaste starten är 8 Sweetman som dock straffade bort sig i såväl en återkallad start som i den giltiga. Var dessförinnan riktigt bra via avancemang till dödens och det råder inga tvivel om att han vaknat till efter kastration (fjärde som valack ikväll). Flemming Jensen låg lågt med 4 Beautiful Kiss inför senast, men det hade han ingenting för. Kan mycket väl hitta till ledningen ikväll, men sedan vill det till att hon får bestämma en bit om det ska hålla hela vägen över lång distans. 6 Xanthis De Roi och 12 Cold Cash är tänkbara bud bakom.

Stora V64-förslaget
2100 rader/kronor
Enbart för sex rätt

Alla 7
4 Dario Sotto
1,2,4,8
2,3,4,8,9
1,2,5,6,7
4,8,10

Lilla V64-förslaget
300 rader/kronor 
Enbart för sex rätt

3 Global Takeover
4 Dario Sotto
1,2,4,8
2,3,4,8,9
1,2,5,6,7
4,8,10

Försnack