tis 21 maj 2019

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • V64,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • V64,
 • Vinnare,
 • Plats,
 • Tvilling,
 • Trio
Försnack

Intervjuer inför V64-omgången

DUBBEL JACKPOT PÅ V64 IKVÄLL, HÄNG MED!
Nedan finns ett STORT och ett lite mindre system.
Och ännu längre ner analys samt intervjuer, håll till godo!

EN TRIO HÖJER SIG!
1 Rushmore Face (kommer att laddas för att om möjligt svara upp innerspåret), 3 Comanche Moon (välförtjänt utdelning senast och visade då att han kan vinna oavsett position) och 6 Gina Schermer (fartfylld gäst) höjer sig, såväl kapacitet- som streckmässigt. Men jag kryddar med 4 Offshore Man och 5 Chock Nock som båda skulle fixa ett betydligt trevliga utgångsvärde. Den sistnämnde har nu två lopp i kroppen och Steen Juul meddelar ett mer offensivt upplägg ikväll.

LURIGT AMATÖRLOPP, ELLER?
11 Elof Palema är favorit och det är väl inte fel sett till vad han visat och att Dante verkar komma bra överens med honom. Men jag säger ändå fördel 12 Royal Ice och detta efter ett snack med stall Berghs försteman, Brian Jörgensen, som plussar rejält för hästen. Lägg till att Håkan B Johansson sitter upp bakom i detta amatörlopp… 4 Hector Greenwood är bra och stallet håller toppform, men Patricia är mindre rutinerad än nämnda duo. 2 Venere Di Azzurra var det drag på efter en positiv debut hos Nordström, men då var hon brunstig och det loppet kan man glömma. Från hets och hårt betrodd till helt bortglömd är steget bevisligen inte långt. 8 Champion Melon låter det väldigt bra på från Ulf Bergström varpå jag även streckar 3 Carl Lewis som kan en del.

JAG SPIKAR EMOT FAVORITEN!
Visst, 5 Guldstrem Am såg läcker ut när han senast speedade till seger och nu med ett lopp i kroppen. Men jag tror att Lugauer ”för en gångs skull” (kan man väl säga sett till att han vinner i orimliga var trecje start han seler ut en häst) och då gentemot 1 Livi Oxford H.M.. Jag blev impad över hästen senast och ringde för säkerhets skull upp Gordon Dahl.
– Jag håller hästen högt och han är knappast sämre än senast (vann hur enkelt som helst på 14,8 över full väg). Är dessutom stabil och väldigt snabb ut varför jag kommer att säga åt Birger att ladda och köra i ledningen. Det blir aluminiumskor och helstängt igen och visst måste jag tro på väldigt bra chans även om jag har respekt för Lugauers häst, hälsar en väldigt förhoppningsfull Dahl.
Nämnas bör även Becker, men jag tror att han ännu står steget bakom nämnda duo.

FAVORITEN SKA KÖRAS I RYGGAR, HUR GÖRA?
8 Blue Mustasche har inlett med två raka i ny regi, men när jag pratade med Myllymaa så var hon tydlig med att hon gärna skulle vilja se hästen med ett rygglopp ikväll och det gör det hela aningen mer chansartat. 7 Delantero har man plussat på från stall Lars I Nilsson ett bra tag och trots ett startspår en bit ut är det läge för ledning efter en bit. 5 Bonny Boy galopperade senast, men var bra dessförinnan. 1 Countdown Fougett, 2 Tartauras Face, och 4 Edgy Look åker också med på den stora lappen.

HÄR FINNS DET EN DEL BORTGLÖMDA!
Jag gillar intrycket på 9 Bridge Jumper som dock nu ska attackera bakifrån, men det ska inte vara några problem. Även lång distans ska kunna gå bra och strecket är förstås givet. 6 Typhoon Face plussar man för i sista jobbet och ikväll blir det mer offensivt, kanske också ledningen efter en hit? 3 Global Voyager vann från just ledningen senast och nu med ett lopp i kroppen, men visst släpper PU till Ludde över aktuell distans? 10 Hidde Greenwood kom till Jägersro tidigt under morgonen och här låter det bra ifrån Rock Ebbinges sida. 1 A Secret Word och 8 Nice And Quick är också tidiga segerbud.

RÄCKER DET MED TRE STRECK?
6 Photograph eller 7 True Devotion är frågan många ställer sig, men jag lägger till 1 Floalts Cesna som senast såg finfin ut som fastlåst och löser det sig bara kan det vara dags. Dessa tre låser loppet på min kupong, men man kan även fundera på 3 S.H.T.´s Piraya, 8 Mahjong, 9 Livi Magic och 11 Nelli Madame om man har en aningen större plånbok.

Stall Lars I Nilsson selar ut två hästar under tisdagens V64-tävlingar:
– 7 Dekantera (V64-5) var senast ute på V75 och agerade då sämre än tidigare. Han har jobbat på som vanligt och vi hoppas att det var en tillfällighet. Vår häst kan lägga iväg rejält från start och nu är det lite enklare än på V75 varför han bör kunna vara med en bit fram. Barfota runt om igen och huvudlaget tar vi ställning till efter värmningen, säger Sebastian Nilsson.
– 9 Livi Magic (V64-6) testade vi barfota på senast, men det blev för bra med galopp som följd. Nu återgår vi till skor fram och av jobben att döma är formen god. Hon är bäst med tätkänning över kort distans, men då det nu är full distans så spelar det mindre roll. Det finns några bra emot och det kan bli svårt att vinna men en platschans bör det kunna vara, avslutar Sebastian Nilsson.

Steen Juul kommer med en häst, 5 Chock Nock i den inledande avdelningen.
– han har gjort två starter i år och gjort bra lopp båda gångerna. Jag har kört passivt för att bygga upp honom och det har känts helt perfekt. Jag är väldigt nöjd med hur min häst har skött sina jobb inför denna starten och nu blir det förmodligen också lite mer offensivt. Han är bara medium från start, men få hästar är ju ett plus. Det har varkt skor runt om på slutet och det blir samma igen, säger Steen Juul.

Vad tror Per Nordström om din duo?
– 2 Venere Di Azzurra (V64-2) var störd av sin brunst senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Dessutom fick hon dödens och vi glömmer den starten. Hon känns fin i jobb och jag hoppas att hon ska få visa vad jag vet att hon kan denna gången. Lee Nimåker jobbar hos mig två dagar i veckan, en tjej med god körhand och henne litar jag helt och fullt på. Vi kör åter barfota runt om, men ändrar till en vanlig vagn istälet för jänkarvagn då det handlar om voltstart, säger Per Nordström.
– 7 Bugatti Miles (V64-3) var jättefin i debuten då han spurtade bra. Senast hade han inget fokus upp mot startbilen och klippte i galopp direkt. Han har jobbat på bra både före och efter och läget behöver inte vara fel. Min häst kan avsluta fort och jag håller honom högt. Visst har jag respekt för några konkurrenter, men en platschans ska det i alla fall kunna vara. Inga ändringar, avslutar Per Nordström.

Försnack