tis 15 aug 2017

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V64,
 • Trio,
 • Tvilling,
 • Vinnare,
 • Plats

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V64,
 • Trio,
 • Tvilling,
 • Vinnare,
 • Plats
Eldflamma

Värmningar

4 Polycrates Face 24/400 och såg bara bra ut.
5 Xlnt Conways Class bara lugnt, allt väl, på väg uppåt i form enligt stallet.
6 Sheriffen fin i avslutningen med Thomas Jonsson.

3 Croquet Rose bara lugnt med Joel Uhrberg, såg ut som på slutet.
4 Rubacuori Alca laddad på 27/300 med Artan ceka.
5 Swing Kronos lugnt i såväl bak- som rätvarv med Pia Johansson.
6 Classic Kimble lugnt till slut, helt normalt.
8 Ulisse Kronos 26/300 med Håkan B, offensivt upplägg att vänta – bra chans!
9 Lill Hugo lugna farter och visade allt väl.
10 Gucci Degato bara lugnt framför långvagn, nu med ett lopp i kroppen.

1 Dreams Take Time bara bra i låga farter, jobbar starkt efter tävlingsvila enligt PU.
4 Kash’s Cantab allt väl på 27/300.
5 Västerboonthenews allt väl i lugna farter.
1 Hip Hurray Boko bara lugnt med Ingves.
2 Marjons Ivory ute framför långvagn och visade allt väl.
5 Europa Sisu lugna bakvarv, helstängt ikväll,
6 Candy La Marc 19/300 och visade allt väl på det.
7 Beluga West 27/300 med AZ, okej men inte mer.

1 New Lexington såg jättefin ut i avslutningen med Lugauer.
2 Triumf Kåsgård kördes till runt sista sväng och då bet det bra, 19/300 till slut, barfota ikväll.
3 Dekadent K. lugna tempon, allt väl.
5 Winston Laser inga snabbare farter, helt okej.
9 Wallaby bara bra i lugna farter.
11 Robros Brazza lugna bakvarv, intressant som lite betrodd.

1  Bara Min smidig och fin i avslutningen.
6 U.F.Andover Again lugnt, ingen värmningsvinnare, normalt.
7 Far Far Away laddad i sin avslutning om än i låga farter.
10 Small Talk inga farter, allt väl.
11 Sunna Love såg ut precis som vanligt till slut.
12 Donna Donna okej till slut.

Försnack

V64

Analys tisdag 15 augusti

V64-1: Ett långlopp där 3 Scorpion’s Dream förmodligen tidigt sitter i ledningen och sedan är det favoritodds på att 4 Polycrates Face får överta. Inte omöjligt att han sedan ramlar undan, men det är inget jag vill gå på rakt ut. 10 Elliot Coger trivs liksom nyss nämnde över den långa distansen och är också ett givet segerbud. 7 Lillaxel känns väldigt intressant med Takter varpå trion 5 Xlnt Conways Class (uppåt i form enligt JL), 6 Sheriffen (kommer medformen på topp) och 8 Breidabliks G.T. (alltför lite streckad sett till sin segerchans) kompletterar.

V64-2: Ett uttagningslopp till KGB-priset där jag tror mycket på 8 Ulisse Kronos. Man håller hästen högt i stallet och tillsammans med skicklige Håkan B Johansson räknar jag med ledning efter en bit och sedan är det en absolut toppchans. 10 Gucci Degato blir det säkert lite hets på efter hans avslutning senast. Var då åter efter en skada och är ännu bättre till ikväll. Trion 3 Croquet Rose, 4 Rubacouri Alca och 5 Swing Kronos är andra bud om man garderar upp loppet.

V64-3: Normalt en toppchans för 5 Västerboonthenews som mest troligt tidigt sitter i ledningen och sedan tillåts bestämma. Peter Untersteiner låter dock så pass nöjd med 1 Dreams Take Time efter en tävlingsvila att jag bara var tvungen att dubbla. Jo, jag vet – det är favoritodds på att han avslutar vasst och slutar tvåa men likväl blev systemet dubbelt så dyrt…

V64-4: Joakim Lövgren låter uppåt gällande chansen med 8 Saliga och detta trots sina tjugo meters tillägg. Ett litet fält är givetvis ett plus och det troliga är att hon ganska omgående har kontakt med övriga. 6 Candy la Marc har inlett med fyra segrar på fem starter och är också under snabb utveckling. Frågan är hur Birger Jörgensen prickar från sitt springspår, han är ruggigt skicklig i sulkyn men vi vet av erfarenhet att våra danska ändå har problem med tajmingen. PU låter oförskämt nöjd med 2 Marjons Ivory och tror inte heller att startspåret ska ställa till med några problem. Jag streckar även 7 Beluga West som får Christoffer Eriksson i sulkyn denna kväll.

V64-5: 2 Triumf Kåsgård gick ett okej lopp från ett svårt läge senast. Står nu betydligt bättre till och ses som ett tidigt segerbud. Än mer betrodd blir 1 New Lexington som dock aldrig tidigare inlett från ett innerspår bakom startbilen varför hans möjlighet att svara upp ledningen är svårbedömd, dock ett givet segerbud på sin kapacitet. 5 Winston Laser drar också spel på sig. Han vann ett enklare lopp senast och behöver höja sig ytterligare för att vinna ikväll, men det finns det säkert möjlighet till. 9 Wallaby vann enkelt från ledningen senast, annat läge ikväll men likväl tidig igen. Det roliga budet är 11 Robros Brazza som med fart på loppet kliver förbi många (alla?) till slut.

V64-6: 4 Aura Garbo vann bekvämt från ledningen senast och lär laddas mot samma position ikväll. 6 U.F.Andover Again ser inte mycket ut för världen, men med två lopp i kroppen lär i alla fall formen vara kraftigt i stigande och även för hennes del finns startsnabbhet. 1 Bara Min kommer med två raka segrar, men frågan är hur det går från ett innerspår? Mindre betrodda och som också åker med på min kupong är 3 Cantab’s Alfa, 5 Romantic Face, 7 Far Far Away, 8 Talija Bi och 10 Small Talk.

V64-förslaget, 2240 rader/kronor
3,4,5,6,7,8,10
8 Ulisse Kronos
1,5
2,6,7,8
1,2,5,9,10
1,3,4,5,6,7,8

Försnack