tis 12 feb 2019

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • V64,
 • Trio,
 • Tvilling,
 • Vinnare,
 • Plats

V64

 • Spelformer:
 • Dagens Dubbel,
 • V3,
 • V4,
 • V5,
 • V64,
 • Trio,
 • Tvilling,
 • Vinnare,
 • Plats
Försnack

Intervjuer inför V64 12 februari

Kvällens andelsspel!

V64-1
2 Triton Neergård vann från ledningen senast och blir hårt betrodd. Men kan knappast svara upp 4 Mr Pellegrino, vilket öppnar upp loppet. 3 J.H.Mannerheim kommer från start i en V75-final, enklare ikväll. 5 Prosperous är Lindgrens hetaste av två hästar i loppet varpå jag även tar med 7 Thunder Peak som senast höll klart bra efter ett lopp utvändigt om Triton Neergård.

V64-2
Ett montélopp där 12 Bonnies Celebrity blir hårt betrodd. Har tagit nio av tio under sadel och trivs alltså i denna diciplinen. Viss galopprisk i volt, men jag räknar med att han tar sig iväg felfritt och sedan är det en toppchans. 11 Kung Edward gör sin första start i monté. Har testats i jobb med Mathilda, vilket föll väl ut. 13 Uappa Di Azzurra spetsvann under Kalmars V75-dag senast. Jennifer L Oscarsson har fin träffprocent när hon gästar Jägersro och ekipaget räknas tidigt. 5 Nemo Rols står hårt inne, men gåller full form och har säkre Sofia Adolfsson pp ryggen. 6 Fabriz Boko och 10 The Patriot kan tänkas.

V64-3
9 It´s My Boko har varit struken efter senast, men ska likväl ses med bra chans om det löser sig. Såväl 2 Victoria Lane som 3 Velegance gör debut i ny regi och det låter bra på båda där jag också poängterar att PU ser Velegance som sin hetaste chans av tre hästar i loppet. Dante låter sugen på 1 Zefira Kronos som jagar sin första sgeer. Han är dock osäker på var man hamnar, men tycker sig sitta bakom bästa hästen. 4 Spring Alone är snabb ut och missar knappast ledningen, har en tendens att bli hetsig, men anför i det längsta.

V64-4
1 Dream Of Nature har tagit fyra av sina fem segrar från ledningen. Kan öppna snabbt, men är aningen ojämn från start och det är långtifrån någon garantiledning. 3 Enjoy Ginco satt fast senast och TM ser detta som sin hetaste chans av tre på V64. Jag pratade med Peter H Sjöberg om 6 Hip Hurray Boko som var entömd och ofräsch senast. Åtgärdad och agerar okej i jobb, men man ligger aningen lågt i förhandssnacket. 11 Vanyar Pil och 12 Kiss Forever H.C. räknas.

V64-5
11 Sevilla gick ett vasst slutvarv i Halmstad för tre starter sedan. Fortsatt bra            vid segern näst senast varpå han senast blev störd till galopp. Står för klassen i gänget och vinner normalt detta. 6 Panamera är tuffast emot, men Ola Karlsson är aningen osäker på var hans häst hamnar från ett fjärdespår i volten. 5 Diamond Hall har visat kanonform vid sina segrar och en andraplats på slutet. Av övriga nämner jag 2 Fashion Fine Wine (som dock får svårt att hålla undan), 3 Valentin (har styrka), 4 Zio Tom Jet (svårbedömd men ska tas på allvar) och 10 Earthquake Neo som är den enda hästen Persson har med sig från Kalmar.

V64-6
6 Echelon eller 15 Harran Boko är frågan som de flesta verkar ställa sig. Den sistnämnde är säkert mest kapabel, men läget är lurigt. Skulle Lövgren lyckas sno åt sig ledningen på ett smidigt sätt blir det sannerligen långt fram… Jag skrek ut 2 Delantero näst senast och då vann han. Bra rapport från Sibbe i stallet och lär dessutom klara andraspåret utan problem. 1 Zima Axe har läget, 9 Capture kan en del, 10 Moruga är fartfylld och 12 Moliere är en kapabel gäst som kommer med formen på topp. Jag garderar favoritduon med ett gäng.

 

Veronica Haglund selar ut 4 Mr Pellegrino i den inledande V64-avdelningen. Elvaåringen vann ett V86-lopp just på Jägersro i sin senaste start, men det var ett tag sedan…
– Mr Pellegrino har blivit uppfräschad och är vidgjord efter det. Har ridtränats lugnt och fint och har även gått två banjobb. Det senaste i onsdags efter 1.17/1600 meter med en snabbare avslutning på ett bra sätt. Dessförinnan gällde full väg efter 1.25 och han känns jättepigg för att vara tolv år. Läget är bra, men taktiken är upp till kusken men han brukar ju självmant dra iväg. Med sju hästar brukar det bli ett pärlband och då är ledningen guld värt, säger tränarsambon Carsten Hansson.

Marcus Lindgren har för sin del en duo till start i inledningen.
1 Pokemon Ås gjorde senast sin första start på ett tag och hängde på som förväntat. Bör ha gått framåt ytterligare och tanken är att han ska få starta på för att hitta formen lagom till man kan rycka skorna igen. Det känns inte som någon visntkandidat, säger Markus Niklasson i stall Marcus Lindgren.
5 Prosperous tror vi mest på av våra två hästar i loppet. Han blev för laddad senast och därav galoppen, men Erik var nöjd både innan och efter. Han har jobbat på fortsatt starkt efter det och som jag läser loppet är han en av dem som ska räknas, avslutar Markus Niklasson i stall Marcus Lindgren.

Tomas Malmqvist har tre hästar ut under kvällen.
– 6 Fabriz Boko (V64-2) har fått en vinterpaus, men är nu åter redo att börja starta. Vi testades honom i ett montéjobb och då det fungerade bra är det värt att testa. Jag har svårt att sätta in honom i loppet, men tror i alla fall att han kommer gå ett bra lopp och sedan får vi se hur lå¨ngt det kan tänkas räcka, säger Tomas Malmqvist.
– 3 Enjoy Ginco (V64-4) har jobbat på jättebra inför denna starten och håller han sig på benen är han med där framme. Inga ändrinar är aktuella och det är denna jag tror mest på av mina tre inom V64.
– 9 Crown Wood (V64-5) startade på Charlottenlund dagarna innan nyår och blev trea. Jobbar starkt för dagen, men har inte fått till det i loppen på ett tag. Jag vill ändå säga att han känns på väg uppåt i form och man ska nog inte glömma bort honom helst, avslutar Tomas Malmqvist.

Conrad Lugauer är på semester, men har likväl en duo ut.
– 11 Vanyar Pil (V64-4) gjorde en bra insats vid segern senast och har känts fortsatt bra i jobben efter det. Det är en fin häst, men tyvärr blev förutsättningarna inte så bra och härifrån blir det nog svårt att räcka till seger, säger Conrad Lugauer.
– 15 Harran Boko (V64-6) startade från spår åtta senast och det blev för tufft. Har jobbat på bra och jag vill nog påstå att formen sitter där. Hästen är säker i volt och sår fyra ska inte vara några problem. Detta är en ruggigt kapabel häst som trots förutsättningarna måste ses med bra chans, säger Conrad Lugauer.

Profilbild
Försnack
Anders Nilsson