Hej på er,

 • I den tid som råder, har man en väldigt märklig känsla. Man tänker på alla människor som har drabbats och på de som har mist sina nära och kära i denna fruktansvärda pandemi.
  Kan man då glädjas åt att travet får fortsätta tävla? Lite samvetskval har man, men oavsett är jag väldigt tacksam att vi får göra just det. Tänk så många arbetstillfällen och glädje vår verksamhet skapar. Det betyder också en hel del för människor.
 • Att köra utan publik är ett måste just nu och som vi alla förstår vikten av!
  Men – oj vad tråkigt det är.
  De som inte är på plats märker självklart ingenting, men vi som jobbar här på plats saknar sorlet, diskussionerna före och efter målgång, glada tillrop från människor i vår restaurang och affärssnacket i våra VIP-utrymmen.
  Faktum är att jag saknar faktiskt också det skäll och gnäll som jag brukar få från er stammisar (under mina kundpromenader), som att matportionerna är för små, blommorna vissna, fågelskit på lyktstolpar eller vad det nu månde vara… oavsett… jag saknar er så ska ni veta J!
 • Lite glad blev jag faktiskt i lördags när vårt hemmalag tog för sig rejält på Solvalla och i Margaretas unghästserie.
  Vi hade två vinnare, en andraplats och dessutom en tredjeplats. Bra där!
 • Jag tycker att ST har skött uppdraget som krishanterare på ett oerhört bra sätt. I svåra tider drabbas vi alla, men tillsammans har vi en större möjlighet att lyckas – det är vårt jobb med krishanteringen ett utmärkt bevis på.
 • Globaliseringen, Urbaniseringen och Digitaliseringen (GUD) regerade innan corona-utbrottet.
  Hur blir det nu?
  Att digitaliseringen växer sig ännu större är det nog inget högt odds på… men de andra två … kan de hamna i en formsvacka…?

  Framför oss har vi Paralympiatravet och STL-tävlingar nu på lördag, med riktigt fina lopp;
 • Michelsens Bil Derby Trial ser på förhand ut att bli en duell mellan Upset Face och Power.
 • I L. C. Peterson Broddas minne, tillika uttagningen till Paralympiatravet, ser Racing Mange och Joakim Lövgren ut att vara en av favoriterna.
 • Ytterligare hemmahästar i loppet är Tae Kwon Deo och Giveitgasandgo. Vi håller tummarna för er!

Jag gillar också att snacket om kommande Derby-vinnare är igång redan nu – det visar att vi tror på framtiden.

”Efter regn kommer sol” är ett uttryck som gärna får visa sig stämma framöver…

Fotnot:
”VD:n har ordet” är en ny punkt på vår hemsida där Kent Öhlander med jämna mellanrum kommer dyka upp med texter, vilka kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Givetvis kommer vi att länka från våra sociala medier när Öhlander haft tag i pennan, allt för att Ni givetvis inte ska missa vad han vill förmedla.

 

Notera tillfälliga öppettider i receptionen:
Måndag – Torsdag 8.00 -12.00 (tävlingsdagar öppet 8.00 – tävlingsdagens slut).
Fredag – STÄNGT