Rajesh Face tog på tisdagen andra raka segern och tycks som valack ha hittat sin stil igen. Vann nu Hallandsmästaren för Adrian Kolgjini.

– Kanske inte lika skönt som när han vann i Kalmar senast, men nu fick vi ett kvitto på att vi alltid haft rätt när vi haft höga tankar om honom. I dag kunde jag bestämma. Han får gå ute hemma i en hage med hus i och han går granne i trädgården med vårt bostadshus. Inte så vanligt, men det har visat sig vara rätt här, sa Adrian Kolgjini om karismatiske Rajesh Face.
– Nu hoppas jag vi kommer med i SM på Åby!
Lugn start och spets 1450 före mål gav segern på 1.12,6/2140a till ATG-oddset 1,87 värt 150.000 kronor för Tn Projekt AB & Falkbolagen AB.
Conrad Lugauer haft en motig period men i Halmstad segrade han med fyraårige Gambit Brodde som från kön avslutade allra bäst. Fick ut i fjärde spår ingången till upploppet efter att ha följt Mellby Guard i rygg och vann säkert på 1.13,3/1640a och gav ATG-spelarna 8,13. 40.000 kr till ägarna Stall Wahlstedt AB & Gerdin Konsult AB.
– Dåligt spår och det gick snabbt där framme. Men han visade sin vinnarskalle och gjorde en jättebra insats, tyckte Conni Lugauer efter Gambit Broddes sjätte seger i årets 15e start.

– PETER KASTENSSON