Att landets travbanor har fått stänga ned för publik har väl knappast undgått någon? Detta har i sin tur fått stora ekonomiska konsekvenser för varje enskild travbana, såklart även Jägersro. Ledningen har av den anledningen beslutat att korttidspermittera all personal på sekretariatet (1 april – 30 juni), vilket omfattar administration, marknad, fastighet samt vår sportavdelning.

Vad gäller permittering för sporten så får det vidare konsekvenser då vi för tillfället inte har möjlighet att bevaka vårt hemmalag på samma sätt som vanligt. Det blir inte lika mycket inför-reportage och heller inte samma flöde på vår hemsida gällande segrar på hemma- och bortaplan. Som komplement har vi inlett ”I backspegeln med Nilsson” där vi efter varje tävlingsdag tittar närmare på vem som vunnit och samtidigt passar vi givetvis på att lyfta fram våra hästägare (finns att ta del av här på hemsidan samt Facebook/Youtube). Notera också att vi sänder live på Facebook inför våra V64- och V5-omgångar med absolut senaste nytt!

På just Facebook (samt Instagram och Twitter) har vi möjlighet till ett lite enklare och mer flitigt uppdaterande. Skulle ni mot förmodan inte redan följa oss så är det hög tid att söka upp Jägersro Trav! Allt ser alltså av förklarliga skäl inte ut som vanligt i dessa tider, men vi hoppas som alla andra att samhället ska återhämta sig så snart som möjligt för att VI sedan ska kunna vara tillbaka med samma vassa bevakning som NI är vana vid.

Många undrar framförallt över Hugo Åbergs-kvällen och derbyhelgen, men just nu kan vi tyvärr inte ge några svar. Vi ber er hålla koll här på hemsidan där det kommer att bli en uppdatering så fort det finns något att berätta kring just dessa event.

Avslutningsvis önskar vi er en trevlig Valborg, glad första maj och en riktigt trevlig helg! :- ))