Conrad Lugauer har haft lite stolpe ut ett tag i större lopp, men på lördagen körde han hem en STL/V75-seger med Harran Boko – hästens fjärde i år.

V75 körs på Sundbyholmstravet i Eskilstuna både lördag och söndag. I dag handlade det om Bronsdivisionen för Harran Boko. Från innerspåret i andra startvolten hittade Conni Lugauer ut efter 100 meter till tredje utvändigt. Fick sedan bra rygg på Man At Work med Ulf Ohlsson när slutvarvet började. När slutkurvan kom hade Harran Boko tagit sig upp utvändigt ledaren som han snabbt tog sig förbi och upploppsrakan blev något av en sista transportsträcka.
– Jag är stolt över min häst, sa Conni Lugauer. Vi var optimister idag. Han har utvecklats hela tiden, det var ju så att han behövde tre kvalificeringslopp innan han kom till start. Nu är Harran Boko mer eller mindre komplett och så fick vi bra rygg att gå!

Femårige Harran Boko tog sin 12e seger i 29e starten på 1.13,5/2140 till ATG-oddset 17,31. 125.000 kronor till JimMit AB & Simon Mitman och ATG-spelarna fick 17,31. Här var Adrian Kolgjini trea med Kennedy och samma placering fick Ola Samuelssons Hurricane River med Ulf Ohlsson i Klass I-försöket.

Text: PETER KASTENSSON
Foto: MARIA HOLMÉN/TR Bild