V75-Nätverket

Som nätverksmedlem tillhör du den exklusiva skara som alltid syns när Jägersro är som bäst vid våra V75-arrangemang.

Tillhör du en av de nuvarande 23 företag som alltid syns och medverkar vid våra tävlingsdagar har man alltid tillgång till våra bästa platser i VIP-lokaler längs med upploppet. Där serveras god mat och dryck tillsammans med spännande travtävlingar. En fantastisk miljö att bjuda med sig sina kunder.

Vi har Nätverksträffar kontinuerligt under hela året, även i medlemmarnas egen miljö där man har möjlighet att presentera sitt eget företag och dess möjligheter.

Nätverket är ett perfekt sätt att umgås med kunder men även träffa andra företag för att nätverka i B2B-miljö.

Medlemskapet är på årsbasis. Här kan du se våra partners.

Vill du bli en partner prata med Birthe Lindqvist på tfn 040-671 82 20 eller mail birthe.lindqvist@jagersro.travsport.se

Markus Olsson, VD Bilia Toyota
– Vi har varit med i Jägersros V75-Nätverk i flera år och tycker det är ett perfekt tillfälle att bjuda med kunder på en trevlig och avspänd kväll. Det finns tid att prata business mellan loppen och man sitter avskilt vid eget bord men ändå nära inpå den höga pulsen och spänningen på publikplats. Dessutom är V75-tävlingar tv-sända, vilket gör att vi även syns och marknadsförs rikstäckande. Travsporten är folklig och down to earth med hästen i fokus, vilket går helt i linje med vårt företag som satsar hårt på miljö och natur med våra hybridbilar. Jag kan varmt rekommendera Jägersros V75 nätverk som är prisvärt och uppskattat av både oss och våra kunder.