V86 18 september

Datum: 2019-09-18

Starttid: 18:27

Missa inte kvällens ”happening” – GENERATIONSDUELLEN!
Lutfi, Adrian och Dante Kolgjini, Thomas och Joel Uhrberg samt Conny och Niklas Lindblad utmanas av gästerna Untersteiner, Zackrisson och Oscarsson. Dessa travfamiljer ska komma att bjuda upp till kamp i dels en puttningstävling inne i John Scott´s-puben, men även i ett travlopp som ingår i kvällens V86-omgång!

Kvällens tider:
17.00 – John Scott´s öppnar
17.45 – välkommen till John Scott´s
18.00 – puttningstävling för kuskarna (autografskrivning).
18.27 – start lopp 1
18.30 – puttningstävling för publiken – TÄVLA OCH VINN FINA PRISER

Fri entré denna V86-kväll
Generationsduellen arrangeras i samarbete med Örestads Golf Klubb
Travsporten är unik, åldersskillnad spelar mindre roll då Dante Kolgjini (20 år) kan möta Conny Lindblad (66 år) på lika villkor. Generationsduellen är vårt sätt att visa upp bredden och de unika egenskaperna hos travsporten. Här finns ingen åldersdiskriminering utan det är helt enkelt kunskapen som är avgörande.
– Vi tycker det är stort att intresset med vår fantastiska travsport går från generation till generation så vill vi lyfta fram ytterligare. Syftet med Generationsduellen
är att allmänheten ska förstå de unika fördelarna med travsporten. Vi vill helt enkelt nå ut till fler människor, säger Jägersros vd Kent Öhlander.

Redan kl 18.00 kommer de deltagande kuskarna att visa upp sina färdigheter i golf utanför John Scott’s. Första delen i Generationsduellen är helt enkelt en puttningstävling där Du som åskådare är välkommen att stötta med jubel och applåder. Och när kuskarna puttat klart är du välkommen att prova dina egna färdigheter.

Andra delen sker i lopp sju där de tretton kuskarna ska mötas i ett travlopp. Den familj som sedan samlar flest poäng står sedan som vinnare. Och ni ska veta att uppladdningen har varit enorm, Thomas Uhrberg var t ex utomlands och spelade golf förra veckan så han kommer tokladdad till första delen och kuskformen dokumenterade han förra onsdagen med fyra segrar.

De tre Kolgjinis då?
Ja, de får räkna den bästa och den sämste för att det ska bli lika villkor.
– Vi är väl ändå favoriter, säger Adrian Kolgjini.